Ronilački izleti

Istražite podmorje otoka Lošinja

Ukoliko ste ljubitelj ronjenja sa ronilačkim aparatom pridružite nam se na ronilačkim izletima koje organiziramo svakodnevno, ujutro i popodne odnosno po potrebi i želji gostiju. U sklopu mini izleta, poludnevnog ili cjelodnevnog izleta možete uživati u nezaboravnim trenutcima istraživanja ljepota lošinjskog podmorja.

Kako bi osigurali opuštenu atmosferu i komoditet, individualni pristup, a prvenstveno sigurnost naših gostiju, radimo sa malim grupama, do max. 6 ronioca. Na sve naše vodene avanture krećemo iz lučice Rovenska ili centra Velog Lošinja. Uostalom, u okviru posebnih aranžmana možete i birati mjesto ukrcaja, a mi dolazimo po Vas

Sve što vam je potrebno za ronjenje su vaše ronilačke iskaznice, a svu ostalu opremu možete iznajmiti u centru.

Lokacije

Većina lokacija na koje vas vodimo je svega 5-10 min. vožnje brzim gliserom, a ovisno o udaljenosti podijeljene su u tri zone, te za svaku zonu je definiran min. broj ronica i cijena.

Minimalni iznos za izlaz plovilom je 450,00 Kn / 60 Eur.

Doplate

  • dnevni najam kompletne ronilačke opreme 25 Eur
  • pojedninačni najam opreme 8 Eur
  • putnik na plovilu 15 Eur

Prošlo je dosta vremena od vašeg zadnjeg urona?

Snorkling izleti

Ako je tako, ponuditi ćemo Vam lagani opušteni uron u sklopu mini izleta uz pratnju instruktora kao vašeg partnera. U zaštićenim vodama, imati ćete priliku prisjetiti se osnovnih ronilačkih vještina.

Naravno, nije sve vrijeme rezervirano za vježbu, nakon odrađenih vježbi produžimo sa uronom.
Podvodni svijet nije rezerviran samo za ronioce sa bocama. Uz osnovnu ronilačku opremu, masku, peraje i disalicu, možete upoznati floru i faunu podmorja u njegovom najosvjetljenijem dijelu. Snorkling mini izlete organiziramo isključivo u zoni I.

Međutim, u sklopu poludnevnog ili cjelodnevnog izleta gliserom pruža vam se mogućnost istraživanja na više lokacija, a snorkling oprema standardno je uključena u cijenu izleta. Kompletnu ponudu izleta gliserom pogjedajte ovdje.

Zapamtite, istinski ljubitelji podmorja za sobom ostavljaju ništa više od mjehurića!