O nama

Zašto Lošinj i ronilački centar Benthos?

Po čemu smo drugačiji?

Raznolikost otoka Lošinja, susjednih otočića, obale i podmorja pruža našim gostima roniocima i neroniocima niz mogućnosti.

Bilo da želite li nam se pridružiti na poludnevnom izletu ili želite cjelodnevni izlet sa više urona, turističkim razgledavanjem, vodenim sportovima, pauzom za kupanje i ručak u nekim od najljepših uvala na našem arhipelagu, ponuditi ćemo vam najpovoljniju varijantu za potpuni morski doživljaj otoka Lošinja, na vodi ili pod vodom
Prvo, u našem ronilačkom centru prvenstveno ste gost, a ne samo klijent.

Nudimo vam kvalitetno iskustvo ronjenja uz dobar provod i opuštenu atmosferu. Ponosimo se visokim standardima usluge i stručnosti našeg osoblja, osnovne značajke u našem radu su rad sa malim grupama, individualan pristup i fleksibilnost.

Sve za ronjenje na jednom mjestu!
Ronilački tečajevi i trgovina ronilačke opreme. Rad sa malim grupama, individualan pristup i fleksibilnost osnovne su značajke u našem radu.

Kako smo opremljeni?

Raspolažemo moderno opremljenom učionicom, prostorijom sa opremom, kompresornicom, sanitarnim čvorom, vanjskim tušem, bazenom za pranje opreme i terasom sa pogledom na lučicu Rovenska, gdje možete uživati u ugodnom ambijentu dok se pripremate za uron, a i poslije ronjenja uz osvježavajuće piće, dok vam se suši oprema.

Našim gostima na raspolaganju je profesionalna ronilačka oprema Scubapro, a nudimo i prodaju iste. Na sve naše vodene avanture odlazimo sa 7,5 m brzim gliserom kompletno opremljenim i prilagođenim roniocima. Gliser je opskrbljen sa opremom za pružanje prve pomoći, bocom i uređajima za opskrbu ronioca kisikom i opremom za spašavanje u skladu sa Hrvatskim propisima